31 October 2008

Sales Kit PruBSN Takaful..

Assalamualaikum,

Saya biasa akan gunakan sales kit dalam aktiviti presentation. Sebab senang nak terangkan kepada client/prospect mengenai plan dan term & condition yang ada dalam plan tersebut. Dengan menggunakan sales kit ini, saya banyak membantu agent2 baru untuk belajar membuat penerangan kepada prospect dengan lebih cepat dan berkesan. Walau bagaimana pun, ilmu asas presentation yang memerlukan kita menulis di atas kertas pun amat penting. (i.e 2 lines presentation and life line presentation)

Sales kit ini lebih kepada alat bantuan presentation sekiranya kita belum mahir menggunakan teknik presentation di atas kertas kosong.

Ini adalah antara gambar dan bentuk sales kit yang saya gunakan dan sediakan kepada agent-agent saya.



Saleskit Order Flyers.001


Untuk yang ingin menempah sales kit. Boleh hubungi saya di abdazizriadi@gmail.com.

Sebelum tu, sekiranya anda belum like FB pages saya, sila like dulu then email details order anda kepada saya. Tempahan terhad. Siapa cepat dia dapat. Saya bukan berniaga sales kit. Saya buat business takaful. Sales kit sebagai sumbangan idea saya kepada agent2 di luar saya.


Sila lengkapkan order form di bawah untuk order sales kit 1.21. Stok terhad. 


TEMPAHAN TELAH DITUTUP.....

SALES KIT 1.21 2015 ORDER FORM


Sekian.

14 comments:

  1. salam.
    Nice kit bro. Ada jual ker bro kit tu? Mcm berkenan. Tq

    ReplyDelete
  2. ya laa bro..ada jual ka KIT ni...?

    ReplyDelete
  3. Camner nak dapatkan sales kit ini? Saya agen baru.

    ReplyDelete
  4. Kit setakat ni hanya dijual kepada agent2 under Al Isra' Associates sahaja. Version utk agent2 agency lain, saya sedang fikirkan macam mana nak buat...i.e kandungan dia. Sebab contoh2 claim tu, semua adalah real claim. So, tak bleh nak exposed sesuka hati.

    TQ

    ReplyDelete
    Replies
    1. Asalamualaikum Tuan aziz ada Bukak untuk pen jualkan kit ini lagi?
      Saya Ejen Al isra skudai

      Delete
  5. Saya dah open utk order sales Kit. Sesiapa yang nak boleh order. Ada link kat atas tu. Atau click sini http://www.prubsninfo.com/2009/10/sales-kit-details.html

    ReplyDelete
  6. berapa harga sales kit tu dan macam mana nak jadi agent under al isra

    ReplyDelete
  7. Salam Mimi, sorry, tak perasan Msg you. Kalau nak jadi agent, boleh contact saya : 019-323 2121 (Aziz Riadi)

    ReplyDelete
  8. saya berminat dgn sales kit tu. Blh saya dptkan dr En Aziz? Brp harga?

    ReplyDelete
  9. eqnie : email kat saya abdriadi@prupartner.com.my

    ReplyDelete
  10. saya berminat dgn sales kit tu. Blh saya dptkan dr En Aziz? Brp harga? COD boleh?

    ReplyDelete
  11. salam en aziz, masih ada jual sales kit?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada, sila order online di www.aarassociates.com dan like fbpage saya untuk update dari tips and tricks takaful

      www.facebook.com/aar.associates

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...