26 August 2010

Majlis Berbuka Puasa Bersama CEO 2010

Alhamdulillah, pertama sekali, saya bersyukur kepada Allah dipanjangkan umur untuk bertemu dengan Bulan Ramadhan tahun ni.

So, semalam, ada majlis berbuka puasa bersama CEO Prudential..di Tropicana Golf and Country Club...masuk2 je kawasan tu, tengok rumah2 kat situ, saya berkata dalam hati "Masyallah, agak berapa juta le diorang berhabih duit buat rumah macam nie.."...rumah banglo dalam Kelab Golf...ishh...ishh..ishh....

Then lepas tu, pergi ke majlis berbuka puasa....sebelum tu ada Ceramah Agama dari Imam Masjid Negara...Ustaz Azhar Bin Tuarno bertajuk "Membina Usahawan Melalui Peribadi Mulia"....

Apa yang saya nak share kat sini, ada sorang agent baru, dia bebetul rasa dihargai walau pun simple punya challenge...(kalau orang dah biasa dengan rewards dari challenge Prudential, event macam nie biasa sahaja)..tapi, ada sorang agent saya nie, bebetul rasa bertuah sebab dapat capai challenge nie..

Saya beritahu dia, ini baru sikit, belum lagi pergi ke Luar Negara...STAR CLUB dan sebagainya...so, kerja kuat, Insyallah akan capai semua impian di Prudential...income bertambah...rewards pun dapat, tolong orang pun dapat, tolong diri sendiri dan keluarga pun dapat..

Kepada agent tersebut, saya berharap, rewards semalam menjadi satu turning point kepada beliau untuk terus bersemangat untuk mencapai semua challenge yang diberikan oleh agency atau Prudential..

Kepada sesiapa yang rasa2 nak tukar career, boleh jumpa saya, saya boleh kongsikan keindahan business insurance/takaful ini kepada anda secara percuma...hubungi saya di 019-323 2121 (Aziz Riadi) atau email : abdriadi@prupartner.com.my

Layan gambar2 masa kat majlis tersebut...



Bergambar dengan CEO pada akhir majlis



Berbuka Puasa bersama CEO 2010:

Kembali ke >> Senarai Acitiviti MD2

No comments:

Post a Comment