23 October 2010

Prudential : Rally to 1 Billion Special Contest

Berita baik untuk rookie Agent 2010. (Rookie Agent : sesiapa yang contracted dari 1/10/2009 hingga sekarang...last 31/12/2010).

Discount on production. Sepatutnya Star Club Egypt 2010 : 198,000 API (1 tiket) dan 418,000 API (2 tiket)....tapi, Prudential bermurah hati sebab nak hit 1 Billion before 15 December 2010. So, diorang bagi special rate untuk Rookie....yang mana2 jauh lagi nak star club..so, hit 100K this quarter (Oct, Nov, Dec 2010)...entitle for 1 ticket ke Egypt)....

And kalau tak dapat 100K, dapat 60K....dapat ke Bandung 1B Club.


Q4 Rookie 1B Contest
Syarat2 untuk rookie agent ke Egypt utk Q4 dan 1B Club ke Bandung.

Untuk yang dah achieve Star Club, 1 tiket dan 2 tiket, ada chance untuk dapatkan pocket money semasa di Egypt. Refer gambar di bawah untuk rewards Q4 Happy Cash.


Happy Cash 1 ticket
Q4 Happy Cash 1 Star Club Egypt Ticket Qualifier

Yang di bawah ni pulak untuk yang dah dapat 2 ticket je Egypt....so, masa utk tambah cash rewards.

Happy Cash 2 ticket
Q4 Happy Cash 2 Star Club Egypt Ticket Qualifier

So, jangan lepaskan peluang keemasan ini. Jangan buang masa...terus buat apa yang anda ingin lakukan dan yang telah dirancang...

Untuk agent2 MD2 khususnya.....all out guys...kita buat sama2....make sure prepare yourself dari segi Mindset, Skill Set, Tools Set dan Platfom....

Ingat pesan saya, kalau kita nak dapat macam mana orang berjaya dapat...kita kena SANGGUP buat apa yang mereka buat. Bukan setakat tahu macam mana mereka buat, teringin nak buat macam mana mereka buat, tapi TAK SANGGUP nak buat macam mana mereka buat.

So, akhir sekali...."Setiap IMPIAN memerlukan PERJUANGAN...dan sunnah dalam berjuang, ia memerlukan banyak PENGORBANAN.... "- Aziz Riadi

p/s: Sila rujuk info buletin untuk maklumat yang lebih tepat. Ini hanya sebagai maklumat ringkas untuk rujukan anda.

Download flyers untuk contest Bandung...

WP Bandung



Kembali ke page Rewards and Incentive

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...