15 August 2012

Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Dan Batin

Raya Wish by  AAR 2012 copy


Assalamualaikum dan Salam Ramadhan Al Mubarak....Saya sekeluarga ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan selamat hari raya Aidilfitri, maaf zahir dan batin, kepada semua yang mengenali saya. Sekiranya ada tersalah kata, terkasar bahasa, terguris di hati, termakan dan terminum, minta halalkan, dan Insyallah segala kesalahan anda semua terhadap saya, saya telah pun maafkan dan sentiasa maafkan....

Semoga pada hari yang penuh bahagia ini, kita semakin dekat dengan Maha Pencipta kita, Allah S.W.T. Menjadi hamba yang bertaqwa itu impian kita. Sementara itu, dengan Ramadhan tinggal berbaki beberapa hari ini, gunakan masa yang ada untuk melipatgandakan amalan semoga kita mendapat rahmat dari Allah S.W.T.

Kepada Agent2 Al Isra' umumnya, dan Al Isra' Klang khususnya, serta staff AiA Klang, saya ingin mohon ampun dan maaf, mana tahu ada yang terasa sepanjang kita meniaga..jadi saya minta maaf banyak2. (saya rasa sure ada yang terasa punya....:D )...Apa2 pun apa yang saya buat semua untuk kebaikan kita bersama.

Dan saya ingin memohon kepada semua kenalan saya dan pembaca blog saya, minta tolong doakan kesejahteraan Bonda saya yang sekarang sedang dirawat di Hospital Pakar Tun Fatimah, Muar, disebabkan komplikasi kencing manis dan sakit buah pinggang....jasa anda semua saya dahulukan dengan ucapan terima kasih.


Wassalam.

No comments:

Post a Comment