29 October 2014

Seminar Peluang Perniagaan Takaful di Holiday Inn, Hotel, Melaka

Assalamualaikum dan salam sejahtera..


GBOP Melaka 2014

Adakah anda tergolong dalam golongan di bawah?

1. Anda kurang Income, ingin tambah income tapi tak tahu cara.
2. Anda kerja makan gaji, tak cukup income walau pun anda dah kerja kuat dan sangat dedikasi.
3. Anda kerja makan gaji, walau pun income cukup, tapi tiada masa.
4. Anda buat business tapi business anda tidak berkembang dan anda ingin cuba business lain yang lebih mudah, berpotensi tinggi untuk berkembang dan yang paling penting pendapatan bertambah setiap hari, atau minggu atau bulan...
5. Anda suka melabur hartanah, tapi takde modal permulaan...
6. Anda suka melabur emas, tapi takde modal permulaan
7. Anda nak cover bayar duit bulanan kereta anda supaya anda boleh tambah simpanan anda?
8. Anda nak cover duit bulanan rumah anda supaya anda boleh tambah rumah anda?

Atau anda ada masa free pada 5 Nov 2014, jam 8.00 pm (untuk yang nak makan free (kena datang 6.30 pm)...sambil tambah ilmu pun boleh..kena sms "SPPMLK" ke 0193232121 segera. Sebab saya ada 20 tiket percuma untuk anda masuk tanpa sebarang bayaran, sapa cepat dia dapat (untuk guest sahaja, bukan agent yaa) )...
Beri diri anda peluang untuk tahu bagaimana nak tambah income. Tiada paksaan.
Seminar Peluang Perniagaan Takaful a.k.a GBOP di Melaka. So, sahabat di Melaka, kalau nak tambah ilmu untuk tambah pendapatan dalam business Takaful, ‪#‎jomtambahincome‬ .
Saya nak kongsikan bagaimana anda boleh tingkatkan pendapatan untuk tanggung kos perbelanjaan. Simple Action Plan (S.A.P)....
FIKIR -> RASA -> BUAT -> DAPAT.
So, BUAT sekarang....boleh PM saya or call/whatsapp/sms ke 019-323 2121 untuk join seminar ini.

Ada perkongsian Eksklusif dari saya : BAGAIMANA NAK DAPATKAN MODAL PERMULAAN UNTUK MELABUR DALAM HARTANAH (Construction, Sub-Sale, Lelong) menggunakan teknik OPM (Other People's Money). Sebab ramai sifu2 hartanah kat luar ajar macam mana nak beli hartanah, tapi tak ramai yang ajar macam mana nak dapatkan duit permulaan....so, saya ajar macam mana nak dapatkan duit permulaan, kemudian anda pergi belajar dengan sifu hartanah macam mana nak replicate hartanah anda menjadi berganda2....

#jomtambahincome.

1 comment:

  1. Alhamdulillah....sambutan menggalakan SPPMLK 2014. In sha Allah...kami akan buat lagi di tempat lain pulak pada masa akan datang.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...