25 January 2015

SEMINAR PELUANG PERNIAGAAN TAKAFUL BERSAMA PRUBSN.

Senarai Jadual SEMINAR PERCUMA 
untuk tahun 2016


Tarikh : 21 DECEMBER 2016

Lokasi : Level 1, Blok B, Prima Klang Avenue, Jalan Kota / KS1, 41000, Klang Selangor

Masa : 8.00 pm - 10.30 pm

Yuran Seminar : PERCUMA

Jamuan ringan disediakan bermula 6.00 pm hingga 8.00 pm






BYB Lokman


Kenapa Anda perlu hadir SEMINAR PERCUMA ini?...

Ini JAWAPANNYA?..

1. Semua orang tahu, setiap hari, setiap minggu, setiap bulan dan setiap tahun, barang2 keperluan semakin lama semakin mahal. Dan kemudian, pendapatan pulak tak naik ikut apa yang kita harapkan. Jadi, perlu tambah income diri dan keluarga?..Saya akan kongsikan macam mana nak tambahkan income keluarga...sama ada secara part time atau full time....bermula dari RM 500 sebulan hinggalah RM 3,000. Kalau anda Full time, boleh dapat antara 10,000 hingga 30,000 sebulan...kami ada caranya dan kami akan kongsikan kepada anda.

2. Ada yang kerja dah bertahun2....Alhamdulillah, income bertambah, tapi takde masa pulak. Atau kerja asyik tak naik pangkat je....Anda hadirkan diri ke SEMINAR PERCUMA kami...kami akan kongsikan macam mana kami manage kerja kami dengan dapat seimbang...DUIT dan MASA ....so, ada duit, dan ada masa, baru ler bermakna....Jangan risau, jangan takut, kami bukan MLM. Kami takkan paksa anda untuk sign up apa2 program berbayar...datang secara percuma, balik bawak ilmu berguna.....kalau anda berminat nak sertai kami, anda boleh sertai, kalau tidak....anda dapat ilmu untuk kegunaan anda pada masa akan datang.

3. Makanan disediakan.....so, kalau tak nak sangat dengar, datang makan pun tak pe....tapi kena confirmkan kehadiran, nanti kami sediakan makanan, kalau anda tak datang makan, membazir pulak....:D.

4. Dapat hadiah percuma berbentuk buku kewangan. Baca buku untuk tambah ilmu.

5. Selain dari ilmu kewangan (macam mana nak tambah income)...kami juga akan kongsikan macam mana kami uruskan kewangan supaya wang tersebut boleh tambahkan income kita...
  • Macam mana bila dah ada duit kita mula laburkan dalam hartanah?
  • Macam mana nak dapatkan loan dari bank dengan mudah dengan kita register syarikat dan simpan rekod kewangan kita dengan tersusun?
  • Macam mana mana kita manage duit kita dari segi percukaian?
  • Macam mana mana kita boleh manipulate ASB dan pelbagai financial tools lain untuk tambah income kita?
  • Dan macam2 lagi...
6. Yang paling penting adalah...ilmu mengenangi KESEDARAN mengenai pentingnya ILMU KEWANGAN. Sebab ilmu kewangan ni, tak di ajar di sekolah, malah tidak di ajar di UNIVERSITI....Anda pernah dengar di sekolah atau Universiti, macam mana boleh buat duit dengan rumah lelong?...macam mana boleh dapat income dengan buat business Takaful?...macam mana boleh bantu keluarga dengan kita berniaga?...Ada?...takde kan?..kalau takde, di SEMINAR PERCUMA SAYA....ada semua saya kongsikan...

Hubungi kami segera. 019-323 2121 (Aziz Riadi) atau email abdazizriadi@gmail.com atau like FB Page saya di www.facebook.com/aar.associates

Sekian. 

Aziz Riadi
Takaful Business Coach
019-323 2121

www.azizriadi.com
www.aarassociates.com


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...