08 October 2018

NAK BERJAYA DALAM BUSINESS? JADI GOOD FOLLOWER

Alhamdulillah, sekarang nie ramai dah orang mula nak berniaga. Tapi, berapa ramai orang yang berniaga, tapi tak tahu apa yang mereka buat. Maksudnya mereka tiada pengalaman dan tiada pengetahuan. Jadi, untuk menjadikan meniaga tu lebih mudah dan boleh berjaya dengan leih pantas....cari la MENTOR.

Bila dah dapat mentor pulak....kena ada sagu sikap iaitu GOOD FOLLOWER. Jangan hanya suka belajar, tapi tak suka apa yang dipelajari dan tak suka buat apa yang dipelajari. Itu kebanyakkan orang yang berniaga punya perangai pada awal2 mereka berniaga.

Dalam bidang takaful, sama jugak. Just ikut apa orang dah berjaya buat. In sha Allah kita akan dapat macam mana orang berjaya dapat...


So, ikuti perkongsian sahabat saya...yang buat sales production sebanyak RM 500,000 setahun untuk beberapa tahun dan beberapa kali mencapai MDRT (Million Dollar Round Table)....antara anugerah pencapaian tertinggi dan dikenali diseluruh dunia dalam bidang insurance dan juga takaful..





Sekiranya anda ingin mendapatkan tambahan income secara part time atau ingin menukar angin / kerjaya dalam bidang takaful. Kami sedia membantu anda...kami sediakan pelbagai platform untuk pastikan anda berjaya dalam bidang ini. In sha ALLAH.

No comments:

Post a comment