18 January 2019

PELUANG BELAJAR ILMU KEWANGAN PERCUMA

Dalam dream board masing2 ada yang letakkan kereta idaman...So, kalau ada kereta idaman yang CC besar2 tu...kena buat kira2 jugak maintenance tetap setiap tahun, Insurance dan Road Tax....jangan nanti, mampu bayar bulanan dan maintenance dari segi wear and tear je....Road Tax dan Insurance kena masukkan jugak dalam budget. Tapi, kalau ada ilmu Financial Freedom dan juga ilmu bisness....setakat roadtax dan insurance tu, takde masalah dah sebab ada sumber lain yang cover dah. Sebab tu pentingnnya ILMU KEWANGAN. Kekadang, orang yang belajar FINANCE kat Universiti pun belum tahu tahu semua tricks nie....sebab mereka belajar untuk bekerja dengan orang..bukan untuk diri sendiri sangat... So, kalau sesiapa yang nak belajar ilmu kewangan untuk keuntungan diri sendiri... oleh le datang sessi Financial Talk kami di pejabat kami di Prima Klang Avenue (maps : https://goo.gl/maps/N2VfoorWAbM2https://goo.gl/maps/N2VfoorWAbM2)
So, luangkan masa sikit, belajar macam mana ilmu kewangan boleh bantu anda untuk capai FINANCIAL FREEDOM lebih awal. Kalau susah sangat nak faham pasal FINANCIAL FREEDOM nie…bagaimana nak capai PENCEN AWAL (kerja ke tak kerja ke, income tetap ada untuk cover perbelanjaan)…

dan mungkin lebih lagi utk pergi bercuti bersama keluarga...

PM saya di http://financialfreedomabc.wasap.my sekarang….

Jangan tunggu lama2. Tempat terhad.


Sessi Coaching berterusan dan percuma.


Apa kelebihan kalau belajar dengan kami?…
Nota : Gambar - Contoh harga roadtax kalau kereta idaman anda CC dia 3.8 liter. Kalau nak murah, boleh pakai Sabah/ Sarawak pnya roadtax. Tapi kalau kena tahan JPJ, sendiri tanggung la...:D



AAR
Pendidik Kewangan
www.azizriadi.com

No comments:

Post a comment