04 October 2021

FUNGSI HIBAH TAKAFUL SEBAGAI BACKUP INCOME KEPADA SESEBUAH KELUARGARamai yang dah aware peranan dan kepentingan hibah takaful di kalangan masyarakat. Bila semakin ramai sedar dan faham bahawa risiko hilang pendapatan bukan hanya memberi kesan langsung pendapatan terhenti, tapi yang lebih penting adalah sekiranya ada waris ditinggalkan.
.
.
Adakah memilih untuk biarjan mereka struggle untuk bina kehidupan semula? Atau bagus kalau kita sediakan sedikit bantuan dari segi backup pendapatan untuk meneruskan kehidupan yang lebih mencabar.
.
.
So, kat sini, saya share video pendek berkenaan fungsi hibah takaful kepada sesebuah keluarga sebagai backup income. Ia tidak wajib disediakan oleh setiap keluarga, tapi setiap keluarga yang ingin mempunyai banyak pilihan sekiranya ditimpa ujian musibah disebabkan kehilangan ketua keluarga yang menjana income, hibah takaful wajib ada untuk mereka.
.


.
Sekiranya anda ingin mendapatkan khidmat nasihat berkenaan dengan hibah takaful, bagaimana ia berfungsi dan bagaimana ia dapat bantu anda menyediakan backup income kepada keluarga yang anda sayang..boleh click link ini http://infoplantakaful.wasap.my
.
.
Terima kasih.
.
.
Kepada sesiapa yang nak belajar macam mana urus kewangan peribadi dan juga untuk yang baru start business nak belajar urus bisiness, boleh join group FB di link berikut :
Kalau nak tahu pasal cara macam mana nak tambah income sebagai agent takaful boleh click link ni http://jomextraincome.wasap.my
.
.
Sekian.
.
.
Aziz Riadi
ShRFP
Sen. Agency Manager
Muqmeen Group

No comments:

Post a Comment