19 May 2015

Prudential Star Club Reward

STAR CLUB - TRIP LUAR NEGARA YANG DITAJA OLEH PRUDENTIALAssalamualaikum dan salam sejahtera. Saya nak share bagaimana kerjaya sebagai agent takaful bersama dengan PruBSN Takaful membolehkan anda berpeluang untuk melawat ke luar negara di kebanyakkan negara di dunia. Apa yang best?..yang best adalah semuanya percuma. So, kat sini saya kongsikan beberapa pengalaman menarik, ketika saya pergi trip bercuti bersama Prudential. Sepanjang saya bersama dengan Prudential antara tempat2 yang saya pernah lawati secara percuma under STAR CLUB REWARD adalah 

Star Club Switzerland 2004
Star Club Korea 2006
Star Club Gold Coast 2007
Star Club Beijing 2008
Star Club Paris 2009
Star Club Egypt 2010 (Tapi tukar ke Melbourne sebab masa tu Egypt bergolak)
Star Club San Francisco - Las Vegas 2011
Star Club Munich - Prague 2012
Star Club Barcelona - Valencia 2013
Star Club Los Angeles and San Diego 2014
Star Club London 2015
Star Club Norway 2016Bagaimana nak dapat contest ni?...Cukup mudah, agency kami menawarkan khidmat training, coaching and monitoring kepada agent2 baru. Anda akan dilatih sehingga anda boleh mencapai impian anda, In sha Allah. Provided, anda bersungguh2 untuk berusaha. Bukan hanya mengharapkan result datang bergolek.

Sekiranya anda jenis orang yang ingin mengubah kehidupan anda....kami boleh bantu. Sekiranya anda masih sangsi, boleh hadiri seminar percuma kami. Tiada paksaan. Anda boleh buat keputusan selepas menghadiri seminar ini. 

Buat keputusan sekarang. 

Contact saya di 019-323 2121 (Aziz Riadi)....tidak perlu fikir sama ada anda boleh buat atau tidak. Tapi buat keputusan pertama dulu dengan contact saya. 

Call, whatsapp, sms atau email : abdazizriadi@gmail.com

No comments:

Post a Comment