19 June 2015

Mini Seminar 1 MINUTE SALES

MINI SEMINAR 1 MINUTE SALES. TINGKATKAN KUASA JUALAN ANDA DENGAN TEKNIK INI. Baca dan Bertindak Segera....

Assalamualaikum....idea untuk buat mini seminar ini timbul bila ramai agent2 yang di luar agency saya PM dalam FB, email, sms, whatsapp, call dan tak kurang juga jumpa yang minta saya kongsikan kepada mereka macam mana saya buat business takaful. Dari benda basic sampai le benda2 yang advance. Bukan saya tak nak kongsikan. Kalau saya layan 1 persatu, saya tak terhandle pulak agency saya. So, saya dapat idea untuk buat seminar dengan caj yang sangat minimum (kalau nak banding ilmu yang anda dapat dan boleh gunakan)

Sebelum tu, saya nak tanya....

Adakah anda mempunyai masalah untuk approach stranger atau natural market untuk beritahu anda seorang agent insurance atau takaful?

Adakah anda takut kena reject dengan cara yang boleh memalukan anda apabila anda ingin berkongsi kepentingan takaful dengan prospect?


Adakah anda ingin mengetahui rahsia, bagaimana kita boleh start buka cerita pasal insurance / takaful dalam 1 minit dalam apa keadaan sekali pun?


Kalau jawapanya adalah Ya, anda patut hadiri mini seminar saya. Sila lihat poster seminar di bawah untuk maklumat lanjut. Saya hanya terima 50 orang peserta sahaja. Sebab saya akan buat sessi coaching sekali. So, kalau ramai2 sangat..saya susah nak handle. Selain dari itu, tak lama lagi nak raya, sure anda akan jumpa ramai kawan lama, kawan baru dan sedara mara, saya akan kongsikan kepada anda tips and tricks untuk kita start open cerita pasal kepentingan takaful kepada mereka. Jangan berlengah lagi. Daftar segera atau anda terlepas peluang mendapatkan ilmu berharga ini.


Mini Seminar Poster

Payment Advice 1 Minute Sales Ver 2.001.001

INVESTMENT HANYA RM 150.00. Fast Action, Fast Result!!!


Klik pada Borang Pendaftaran dan daftar nama anda serta buat bayaran segera. Pendaftaran tanpa bukti bayaran tidak akan diproses. Keutamaan diberikan kepada siapa yang buat bayaran terlebih dahulu.

JANGAN TUNGGU LAGI!!!!!

No comments:

Post a Comment