19 June 2015

Seminar and Workshop oleh Aziz Riadi

Assalamualaikum...Seminar Preview


Alhamdulillah, saya telah masuk tahun ke-13 dalam bidang Insurance / Takaful nie, dan saya telah pun membangunkan agency saya bersama-sama Muqmeen Group dan sekarang mempunyai agent lebih 300 orang di seluruh negara. In sha Allah, akan bertambah kepada 500 orang dan seterusnya 1000 orang agent dalam masa 3 tahun. 

Sepanjang penglibatan saya, banyak yang saya pelajari dan beberapa kesilapan tak kurang juga idea2 baru yang saya dapat. Selain saya pergi training dan saya amalkan apa yang dipelajari, saya juga ada explore beberapa formula tersendiri dalam menjadi agent yang boleh sustained dalam industri dengan pencapaian yang baik, dengan income yang baik dan reward yang banyak. 

Kemudian saya melalui tempoh membangunkan agency dan sekali lagi Alhamdulillah saya berjaya mencari beberapa formula membangunkan agency dengan pantas dan berkesan. Jadi, saya ingin kongsikan kepada anda, beberapa siri Seminar yang saya akan anjurkan pada masa akan datang. 

Sekiranya anda berminat, boleh terus hubungi saya 019-323 2121 (sms/whatsapp) or email ke abdazizriadi@gmail.com. Atau PM inbox saya di www.facebook.com/azizriadi.
#1- Seminar Intensive Agency Development Program : IADP 

(untuk UM2 dan AM sahaja)  - tarikh dan masa akan diumumkan. Selepas hari raya puasa 2015. Klik sini untuk Preview Program.

#2- Mini Seminar 1 Minute Sales. Klik sini untuk preview Program

#3- FINANCIAL INTELLIGENCE SEMINAR - Pendaftaran Agent dan Tetamu


No comments:

Post a Comment