22 August 2016

MG KLANG : PROJECT CHANGE

162815605 

Assalamualaikum semua business partner dan staff MG KLANG.

Sebelum saya pergi terangkan lebih dalam, saya ingin membawa anda untuk merenung sejenak keadaan agency kita sekarang. Khususnya MG Klang.

Apa yang saya lihat, kita boleh pergi lebih jauh dari apa yang kita dapat sekarang. Cuma kita masih belum berikan yang terbaik. Setelah beberapa ketika saya monitor performance setiap unit hasil dari VB Sheet dan WBC setiap minggu...kita memerlukan DREAM TEAM yang mempunyai 9,9 WINNING SPIRIT...iaitu HIGH WILLINGNESS (Attitude) & HIGH CAPABILITIES (Skill & Knowledge).

Pihak management (Managers dalam MG Klang) telah berbincang dan mencadangkan untuk kita buat perubahan dalam agency. Oleh kerana perubahan memerlukan masa (perlu melalui beberapa proses)...kami telah bersetuju untuk buat program ini dalam bentuk projek. Iaitu...ada masa ia bermula, ada masa ia progress dan ada masa ia tamat. Kami namakan sebagai "PROJECT CHANGE".

Untuk membolehkan project ini berjalan lancar, ia memerlukan penglibatan anda semua dalam MG Klang (Managers, AUMs, LMTs, Captains, Agents dan Staff). Jadi, saya ingin mendapatkan persetujuan daripada setiap individu yang terlibat dalam projek ini untuk menjawab beberapa soalan survey untuk memastikan yang anda  faham kenapa kita perlu mulakan projek ini. Projek ini adalah untuk kepentingan semua dan bukan hanya tertumpu kepada kepada kepentingan individu khususnya dalam usaha untuk kita mencapai VISI, MISI dan GOAL agency.


Sila click link di bawah untuk menjawab soalan.

PROJECT CHANGE SURVEY

No comments:

Post a Comment