17 March 2019

RAMAI YANG MASIH TAK TAHU PASAL HIBAH DAN HARTA PUSAKA

RAMAI YANG MASIH LAGI TAK TAHU....Saya dan team saya, setiap hari Ahad pagi bermula pukul 7.00 am hingga 12.00 tghari, mengadakan kempen kesedaran perancangan kewangan kepada orang ramai.

Sambutan amat baik cuma apa yang agak membimbangkan saya adalah, 6-7 orang dari setiap 10 orang yang kami approach dan jumpa, mereka tidak begitu faham mengenai perancangan kewangan. Terutamanya berkenaan perlindungan kewangan dan juga pembahagian kekayaan serta pengurusan harta pusaka. 

Sekiranya kita gagal merancang kewangan kita, sama lah juga macam kita merancang untuk gagal. Jangan biarkan perkara itu berlaku. Merancangan kewangan amat mudah dan simple. Cuma, anda perlu beri oeluang kepada diri anda untuk belajar atau dapatkan maklumat mengenai pengurusan kewangan.

Saya merupakan salah seorang Perancang Kewangan Shariah Berdaftar (SRFP - Shariah Registered Financial Planner) dan saya ingin membantu anda untuk membuat perancangan kewangan dan seterusnya menguruskan kewangan bagi mencapai matlamat kewangan anda.

PM Whatsapp di http://financialcoach.wasap.my

Aziz Riadi
Shariah RFP
www.azizriadi.com
019-3232121

No comments:

Post a Comment